TRADUCTOR:

El Temps a Prades

Esperant la Pallaresa!!

Aquesta setmana pel que fa a bici, res de res... porto tota la setmana tancat a casa!! sense sortir ni un sol minut!!! només estudiant, menjant i dormint!! demà dijous el primer examen per la tarda, i divendres al matí el segon i últim!!!

El dissabte al matí cap a Tremp a disputar la XVIII Pallaresa, una marxa de carretera que segur que em farà suar d'allò més!! i més venint d'una setmana completament sense tocar ni un sol dia la bici!! a veure com anirà aquest parón...
La marxa és d'uns 175 km. amb un parell de ports importants, en primer lloc cap al quilòmetre 45, just passada la localitat de Sort, tocarà pujar al port del Cantó, de primera categoria que s'enfila fins a 1725 m. amb 19 quilòmetre de port i amb un pendent mitjà del 5,48% i màxim del 10%, a continuació cap al quilòmetre 120, al pas per el Coll de Nargó, toca tornar a pujar un altre port, el coll de Boixols, amb 1380 metres d'alçada, per arribar a Isona, un port també de 1ª Categoria amb una longitud de 15,8 quilòmetres amb un pendent mitjà del 4,94% i màxim del 8%!! tot seguit toca pujar un altre miniport, el Coll de Faidella o la Greu per acabar d'arribar a Isona, amb una alçada de 1230 metres!!! després toca planejar fins a la línia de meta!! en fi, un bon entrenament.

Dissabte crònica de la Pallaresa!!!

2 comentaris:

felix ha dit...

que et vagi be pel pirineu,no veguis kin recorregut.el turon i l,oscar gonzales tambe i van.sort per sort.adewwww.

e.martorell ha dit...

Ei perfecte!!! jo vinc també amb un amic del poble i a més a més també hem van dir el Mario de Flix i el Jornet que potser també vindiren!! així com més serem de la zona millor!!! jejej.
Doncs a veure com anirà... ja explicaré per aquí a veure que tal...

Venga Crack, ens veiem!!!