TRADUCTOR:

El Temps a Prades

5è ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA BTT-XC A AIGUAVIVA!!!

Ja s'acaba la primera part de la temporada abans del descans d'estiu, però no sense fer abans els Campionats de Catalunya de BTT, aquest any organitzats per OPEN SPORTS!!!! així doncs aquest dissabte, abans de la revetlla de sant Joan, encara havíem de fer aquesta cursa, aquest cop tornant a les terres Gironines, on vaig estudiar!!!

El divendres, ja ens vam desplaçar a la localitat d'Aiguaviva, per tal de fer el circuit abans de la cursar ni que sigui una volta i veure que tal, la veritat és que el circuit no era especialment fet per les meves característiques, però això si, molt guapo, amb gairebé tot senderó i amb constants pujades i baixades molt curtes i amb un petit tram de pujada a peu cap al final de cada volta. El circuit tenia una longitud de corda de gairebé 12km, on s'havien de fer 3 voltes!!  A més a més de les característiques del circuit, també s'havia de tenir en compte les altes temperatures dels últims dies, sort que el circuit estava força cobert per alzines amb una ombra important!! això si, el sòl, molt sec i amb molta pols!!

Així doncs un cop vist el circuit, cap a l'hotel amb els de l'equip, a descansar una mica, sopar i dormir!!
El dia següent, amb bones sensacions, ens vam dirigir de nou cap al circuit, inscripcions, una mica d'escalfament i després sortida!!! la sortida a fondo, ja que era gairebé l'única part del circuit on es podia avançar gent, així que era interessant agafar una bona posició i col·locar-se el més endavant possible... tot i sabent això, no em vaig col·locar molt bé, ja que tothom va anar a buscar el mateix...
Foto de la sortida, anant al màxim per tal d'agafar bon lloc abans d'entrar al sender... (Foto : Rodamon Cycling)

Així que durant la primera volta, anant avançant gent en els pocs llocs on es podia, i anar recuperant posicions successivament... fent doncs una primera volta més lenta del que hagués volgut, ja que en molts trams t'havies de conformar amb la velocitat que portava el corredor que et trobaves fins a poder-lo avançar...  durant la segona volta també vaig anar recuperant força col·locant-me ja entre els 15 primers de la general. Ja només quedava la última de les 3 voltes, i seguint a un bon ritme, sense patir com en d'altres curses, vaig recuperar alguna posició més i al final vaig entrar a meta el 10 de la general arribant a l'esprint amb el 9, entrant amb el mateix temps i d'aquesta manera fent el 5è de la categoria elit!!! un bon resultat tot i tenir en compte que el circuit no s'adaptava al 100% a mi... al final content amb el resultat, fent les 3 voltes amb un temps de 1h40'19''
Foto en una de les pujades del circuit (Foto: Bicioci)

Un cop acabada la cursa, un bon dinaret per terres gironines i cap a casa a celebrar com cal el St. Joan!!!

Podeu veure les classificacions fent click AQUÍ.

I ara si, la última gran cita abans de l'estiu, el dissabte 6 de juliol a Bonansa, on tindrà lloc una nova prova de la Copa Catalana 2012!!!! abans però, aquest pròxim cap de setmana potser ens arribem a fer la 4ª pujada amb BTT a St. Joan (Montblanc)

També podeu visitar: BTT PRADES, EQUIP COMPETICIÓ BTT MOTO CLUB SEGRE i BICISPORTS AUBANELL.