TRADUCTOR:

El Temps a Prades

3 HORES DE RESISTÈNCIA AMB BTT A PONTS (NIGHT RACE) (21-7-12)

Aquest passat dissabte 21 de juliol vam anar cap a Ponts, per fer una cosa diferent!!! 3 hores de resistència  amb btt que organitzava el nostre equip!!! el que si que havíem fet algun cop eren 3 hores, però el que no havíem fet mai, unes 3 hores de resistència nocturnes com eren aquestes!!! Vam fer un equip de dos, juntament amb el meu germà.
La primera mitja hora, aproximadament, no vam fer ús de les llums, ja que es començava a les 9 de la nit, després si que ja vam utilitzar les llums i fins les 12 anant fent voltes a un circuit amb una part il·luminada amb els focos del circuit de motocross de Ponts, i una segona part per dins el bosc, molt distreta amb pujades i baixades curtes.... i per finalitzar, una altra part il·luminada, on passaves per una zona d'obstacles, amb palés, taulons, zona d'aigua... prou divertit tot plegat...

L'estratègia que vam seguir el meu germà i jo, va ser en primer lloc fer 4 voltes cada un i després 3... i la cosa va anar prou bé, ja que tot i sortir últims per no haver fet la sessió de qualificació, ja des de la 2ª o 3ª volta ens vam col·locar 1ers, lloc que ja no vam abandonar fins a finalitzar la prova passades les 3 hores i realitzant 26 voltes al circuit, entre els dos, que no es van fer gens pesades... força bé!!!

Tot i arribar amb problemes encara a la cama del dissabte anterior, la cama es va portar prou bé, patint una mica quan sortia, ja que estava molt fred i després s'anava escalfant i la cosa anava millor... a veure si durant aquesta setmana puc acabar d'eliminar el dolor i puc anar el dissabte a l'Argentera...
Fotos fetes per la Lourdes:
3 HORES DE RESISTÈNCIA AMB BTT A PONTS

I recordeu, el dia 1 de setembre, 5ª MARXA DEL BTT PRADES inscripcions ja obertes!!!! no podeu faltar-hi!!!! podeu veure informació actualitzada al blog de la 5ª VOLTA A PRADES AMB BTT, fent click, AQUÍ.

També podeu visitar: BTT PRADES, EQUIP COMPETICIÓ BTT MOTO CLUB SEGRE i BICISPORTS AUBANELL.