TRADUCTOR:

El Temps a Prades

PENÚLTIMA PROVA DE LA COPA CATALANA A CASTELLOLÍ (16-9-12)

Ja s'està acostant l'octubre, això és sinònim de final de temporada, així que aquest diumenge 16 de setembre tocava anar cap a la comarca de l'Anoia, concretament, a la localitat de Castellolí per fer aquesta 5ª i penúltima prova de la copa Catalana 2012.
El dilluns dia 10, vam aprofitar amb el meu germà, i al tenir pont, vam anar a fer el circuit i veure que ens esperava el cap de setmana... un circuit amb una dura i llarga pujada a l'inici i després una baixada ràpida i divertida... tot acompanyat de força pedra... amb un terreny semblant al que tenim per la zona...
El diumenge, després d'anar el dissabte a la nit de bodes, això si, fent bondat, ens vam desplaçar de nou cap a Castellolí, un cop allà, recollida de dorsals i a les 12h sortida!!

Aquest cop, sortia de 1ª fila!!! així que si realitzava una bona sortida, no tenia perquè trobar cap tap... la qüestió és que no he realitzat una bona sortida, però hi havia temps per recuperar, ja que la pujada era força llarga. Un cop feta la 1ª pujada m'he sentit molt millor i després ja he anat recuperant fins a col·locar-me en 6ª posició elit.. a la 3ª volta (de 4 que s'havien de fer) he perdut un lloc, així que al final he arribat en una bona 7ª posició elit (i 11è de la general), fent una bona cursa i passant-ho bé damunt la bici que això és lo principal!!!

D'aquesta manera conservo la 3ª plaça de la general en categoria elit de la copa Catalana a falta només d'una sola prova, el dia 30 de setembre a Barcelona.

Podeu veure totes les classificacions AQUÍ.
COPA CATALANA A CASTELLOLÍ (16-9-12)

Per ampliar informació, podeu visitar també els blogs del BTT PRADES i MC SEGRE.