TRADUCTOR:

El Temps a Prades

PROVANT L'APLICACIÓ STRAVA PER A MÒBIL...

Entre sessions de BTT, carretera i gimnàs, cal destacar un parell de sortides, la del dissabte passat amb els companys del CB Riudecols, Jofre Prunera, Joan Perelló i Francesc Bardina, anant a fer ruta per poblets de la zona de Tarragona que no havia passat mai fins a fer gairebé 110km, i és que una sortida amb bona companyia sempre va bé!!!
I aquest dimarts, aprofitant que encara feia mig bon temps, vaig sortir amb bici de carretera amb dos companys més de luxe, amb en X. Carnicer i amb Reimund Dietzen (ciclista professional retirat afincat a les nostres terres). Vam fer una sortida planera però anant fent i amb bon ambient...

El dimarts, vaig aprofitar per utilitzar una aplicació per al mòbil que encara no havia utilitzat, l'anomenat STRAVA, aplicació gratuïta i que està molt bé per competir contra gent de manera "virtual" a més a més d'obtenir dades de la sortida (desnivell, potència, velocitats, temps, km's...) ja sigui amb bici o corrent... a més a més de classificacions en diferents ports, i tot això de manera automàtica!!! només cal que el fiquis en marxa al sortir de casa i parar-lo al arribat, ell solet et calcula tots trams cronometrats que hi pugui haver durant la ruta!!! bona aplicació, si senyors!!!

Així doncs us deixo el resum de la sortida mitjançant l'aplicació aquesta, que per cert van sortir les mateixes dades exactes que amb el Garmin!!!



Durant aquesta setmana acabaré de confirmar patrocinadors / col·laboradors per la temporada 2013!!! a més a més dels ja anunciats (moltes gràcies a tots ells):





PATROCINADORS PERSONALS: