TRADUCTOR:

El Temps a Prades

OPEN NAVARRA (CAJA RURAL). 5è elit. (4-5-13)

DATA: 4 de maig de 2014

LLOC: Estella (Navarra)

PROVA: Copa Navarra, (Copa Caja Rural).

POSICIÓ: 5è elit i 8è de la general

RECORREGUT: Circuit espectacular, tècnic, dur i ben organitzat. Pujades duríssimes, combinades amb trams de trialeres tècniques i trams de sender revirat. Circuit amb una longitud de 5,5km i gairebé 300 metres de desnivell per volta!!! al final, després de les 6 voles que vam fer en categoria elit, van sortir ni més ni menys que 1660m de desnivell i 32km. 


Tram d'un circuit de BMX que es feia... 

Un dels baixadors del circuit... 


RESUM CURSA: en primer lloc, agrair a l'organització per la invitació a la prova!! vam estar perfectes en tot moment!!! en segon lloc, destacar la bona organització i el tracte rebut per part de tothom, així dóna gust anar a córrer fora!! tornarem segur!! Pel que fa a la meva cursa, bona sortida, col·locant-me en un segon grup i anant remuntant volta a volta. Recuperant posicions a les pujades i perdent algo de temps a les baixades, que per cert, molt guapes, però una mica massa tècniques per mi... però vaig gaudir com un nen!!! circuit molt complert!! circuit de copa del món!!! Finalment vaig entrar a meta en 5a posició elit.

Petit tram de descans... 
Pont que van fer per evitar un creuament del circuit... 


Content per el resultat i encara més content per les sensacions i per gaudir d'un bon cap de setmana de MTB per Navarra!!! 

El pròxim cap de setmana ens desplaçarem cap a St. Llorenç de Morunys (Vall del Lord) per realitzar la 3a prova de l'open d'Espanya i a més a més puntuable per la Copa Catalana 2014.









PATROCINADORS PERSONALS: