TRADUCTOR:

El Temps a Prades

TERRALL-GARRIGUES (les Borges Blanques) 1er class. 22-9-13

Aquest diumenge 22 vaig anar juntament amb el meu germà a la cursa que es feia a les Borges Blanques, la Terrall Garrigues, no hi havíem anat mai i això que ho tenim al costat de casa... així que aquest any s'hi havia d'anar...

Un cop a les Borges ja ens vam trobar amb diferents companys del MC Segre... a les 9.00h es donava la sortida, una sortida força ràpida, amb una primera pista molt rodadora on s'ha anat amb grup, a la primera pujada he pogut marxar juntament amb l'Albert Planas, amb qui he fet tota la resta de la cursa, anant fent relleus entre els dos fins a plantar-nos a meta en 1a posició, fent els 52km amb 2h4min!!! el meu germà ha fet el 6è.... pel que fa al circuit, la primera part més entretinguda, amb pujades dures i baixades per senderons ràpids però divertits... la segona part, ja ha sigut més rodadora fins arribar de nou a les Borges, tot el circuit molt sec i amb molta polseguera.... En general bona organització!!

Un cop a meta, una mica d'esmorzar, un beure, entrega de trofeus, discutir el circuit amb els companys... i com sempre, després cap a Prades a treballar una mica al restaurant.
Aquí foto dels companys del MC Segre (Duch, Llaudet, Moreno, Vellido, jo, Jordi) i el més petit, el futur del BTT Lleidetà ;-)  (Miguel Angel)!!

Bona preparació de cara a la última prova de la Copa Catalana que tindrà lloc la setmana que ve a Barcelona.

I l'altra setmana novetats de cara a la temporada que ve, on continuarem al MC Segre, però amb alguna cosa nova com cada any...ijijijiji









PATROCINADORS PERSONALS: