TRADUCTOR:

El Temps a Prades

COPA CATALANA BCN (28-9-13). 9è elit.

Aquest passat dissabte 28 de setembre va tenir lloc la última prova de la copa Catalana d'aquest 2013, en el ja típic circuit de Montjuïc, amb curtes però dures pujades i baixades, sense cap tram per recuperar... un cop a Barcelona, volta de reconeixement al circuit, dinar, veure la cursa de màsters, júniors, fèmines... i a les 16h sortida!!!

Fotos del circuit de Barcelona.... (fotos gràcies a J. Larrosa)


Pel que fa a la cursa, bona sortida, col·locant-me al grupet de davant, anant fent una cursa força regular, amb les dues primeres voltes ràpides i després anant mantenint prou bé, sense fer grans errors i molt concentrat en tot moment... al final 9è elit i 12è de la general amb algun internacional per davant... més que content per el resultat, content per les sensacions i per com em vaig trobar durant la cursa... ja que venia de passar-ho força malament a Castellolí, arribant deshidratat i patint moltes rampes...

D'aquí m'agradaria donar les gràcies a tots aquells que en algun moment o altre em van donar ànims durant la cursa de Barcelona!!! és impressionant està pujant una dura pujada o baixant un tram tècnic i sentir el teu nom  en moltes ocasions!!! MOLTES GRÀCIES!!! Així el patiment és menor... ;-)

D'aquesta manera he finalitzat la copa Catalana 2013 en 8a posició elit i 11a posició de la general, un resultat força bo si tenim en compte la gent que hi ha davant... així que content i amb ganes de millorar de cara a la temporada 2014!!!

Destacar també la 2ª posició aconseguida per el MC Segre a la general per equips de la Copa Catalana!!! felicitats a tots i totes!!! ens ho mereixem!!! ;-)

Ara comença una "segona" part de la temporada, sense curses "oficials" però amb moltes marxes per els voltants del territori força divertides i entretingudes!!! així que anirem fent alguna cosa o altra... Transisquella (l'Albagés), Cervoles on Bike (la Pobla de Cérvoles)... i així anant fent...

D'aquí uns quants dies també alguna novetat de cara a l'any que ve...








PATROCINADORS PERSONALS: