TRADUCTOR:

El Temps a Prades

3a ETAPA ANDALUCÍA BIKE RACE (25-2-14)

Avui ben d'hora ens hem aixecat a Jaén i ens hem desplaçat cap a Andújar per fer la 3a etapa de l'ABR!!!! Avui tocava fer 70km i finalment han sortit uns altres 2000 i poc de desnivell... Circuit molt complert, amb un primer tram trencacames i un segon tram amb dures pujades i amb trialeres espectaculars, tot això en un terreny en perfectes condicions per la pràctica de mtb...ho sigui, amb força fang!!!

Avui jo he sortit sol degut a la lesió del meu company Marc Martínez, així que m han col.locat l'últim de la graella de sortida!! Per darrere tots els elit, màster 30, 40 i femines!!! Així que tenia ni més ni menys que gairebé 800 bikers per davant!!

He sortit bastant ràpid per intentar col.locar-me el millor possible... He anat passant gent fins arribar a connectar amb els 1 ers màster 30!!! Després suposo que he pagat una mica l'esforç inicial i finalment després de perdre alguna posició, he entrat 3er màster! Amb 3h32min de cursa! Però al anar sol això no serveix ja per la general final.. Però content per les referències que he pogut agafar i content perquè he gaudit damunt la bici!!!

Abans de la sortida amb tota la colla de Tarragona!!!

Just abans de la sortida...

Zona tècnica on hem aprofitat per canviar de bidó, engreixar cadena  i agafar algo de menjar!!! Bona assistència del company Marc que avui al no poder sortir ens ha assistit a la perfecció!!! Gràcies!!!


Demà una altra etapa llargueta, però aquest cop ja des de Córdoba.










PATROCINADORS PERSONALS: