TRADUCTOR:

El Temps a Prades

6a ETAPA ANDALUCÍA BIKE RACE (28-2-14)

Avui 6a i última etapa de l'ABR, repetim sortida des de Córdoba, avui etapa més curta, amb 53km i 1650m de desnivell, una etapa força distreta com les altres, amb trams de senderó, trialeres tècniques, pistes i algun tram a peu, destacar també que en aquesta 6a etapa, potser podria dir qhe he fet el pitjor tram amb bici de la meva vida!! 1,5km per sobre les travesses de la via del tren!!! Quin fàstig!!! Això si, tant la resta de l'etapa d'avui com totes les altres, molt boniques!!

Avui tornava a sortir sol, ja que en Marc volia anar fent a ritmet... Així que sortida des de bastant a darrere al estar ja fora de cursa, així que bona fundida inicial per intentar col.locar-me mig bé i després anant fent de menys a més... Avui he gaudit sobre la bici, tant pujant com baixant... Al final he entrat a meta amb un temps de 2:48:25.

Com a resum de l'ABR, 6 dies de pur MTB, rodejat de molt bona gent i acumulant quilòmetres i experiència per la resta de la temporada que no ha fet més que començar!!!
Llàstima de la lesió del meu company Marc al 2on dia, cosa que ens va fer canviar tots els plans al quedar ja desqualificats. Així que m'ho he pres d'una altra manera, apretant el 1er dia juntament amb en Marc, acabant 5ens en categoria màster 30, el 2on dia fent només mitja etapa degut a la lesió, després fent el 3er dia tot sol a fondo, el 4rt i 5è dia sortint amb en Marc mig lesionat i anant fent.... I l'últim dia tornant a sortir sol i a fondo... Així que una mica de tot... 0:)

Destacar també el bon funcionament de les nostres CANNONDALE (BIKE TALLER), que tot i les dures condicions que ens hem trobat han respòs a la perfecció!!!

Aquí a la zona d'avituallament canviant el bidó


Instants abans de la sortida amb en Marc.



  1. D'aquí donar un cop més les gràcies a en Marc Martínez per confiar amb mi, a DREAM BIKE EXPERIENCE, BIKE TALLER, LIZARRAN REUS, ROCAUTO i OPTICALIA. Així com als companys de BENIMOTO per ajudar-nos sempre que ho hem necessitat!! Així com a la Mayte i a la Li per els avituallaments, fotos i el massatge per recuperar cames cada dia!! 


Ara ja pensant en recuperar i la setmana que ve cap a Banyoles a la 1a de la Copa Catalana 2014!!! Espero arribar al 100%!!!











PATROCINADORS PERSONALS: