TRADUCTOR:

El Temps a Prades

COPA CATALANA A BANYOLES (9-3-14) 32è elit

Aquest diumenge dia 9 de març s'ha celebrat la 1a prova de la Copa Catalana d'aquest 2014. Com no podia ser d'altra manera, Banyoles ha sigut l'encarregada de donar el tret de sortida a la Copa, en el ja tradicional circuit al costat del parc de la Draga, amb constants puja i baixa i trams revirats. Com és habitual a Banyoles, presència de molts participants estrangers (entre ells, el varies vegades campió del món, Julien Absalon, així com molts altres corredors de la copa del món...)  amb un nivell impresionant!!!!  així com la presència de moltíssim públic animant en tot moment... increïble!!!
Pel que fa a la meva cursa, sortida força bona col·locant-me en un bon grupet en l'start loop (búcle) amb un ritme que m'estava força bé... un cop acabat el búcle, 1a volta, seguint al mateix lloc aproximadament, fins que en una baixada a la part de darrere dels bancals, m'ha sortit la cadena quedant la patilla afectada... al mirar-ho veig també que les bieles tenien un joc considerable, cosa que feia que els canvis funcionessin fatal... en fi, després de col·locar cadena, perdre un bon temps, perdent moltes posicions, he arribat fins la zona tècnica per poder reparar algo... tot i que no hem pogut... així que al final he perdut una mica més de temps a la zona tècnica per si no n'havia perdut prou... en fi, anant fent sense poder ficar ni pinyó petit ni pinyó gran i anar remuntant tot el que he pogut...amb alguna enganxada de cadena més durant la resta de la cursa... això s'haurà d'arreglar de cara a la pròxima que això no pot ser... demà visita a BIKE TALLER!!

En un tram del circuit. Foto: MC Segre


Marxo descontent de Banyoles per el resultat, ja que les cames funcionaven... però les curses són així...
Al final després de la meva petita remuntada entro a meta en una discreta 52a posició de la general (amb ni més ni menys que 37 estrangers que no segueixen copa Catalana davant meu) i 32è elit... com dic, descontent perquè crec que avui la cosa podia anar bastant millor... a la pròxima més i millor... de tot s'aprèn alguna cosa...









PATROCINADORS PERSONALS: