TRADUCTOR:

El Temps a Prades

COPA CATALANA A CORRÓ D'AMUNT!! 11è elit.

DATA: 23.3.14
LLOC: Corró d'Amunt (Barcelona)
PROVA: 2a puntuable per la Copa Catalana Internacional
POSICIÓ: 11è elit i gràcies a tots els bons resultats de tots els membres de l'equip 1ers per equips i ens fiquem també 1er per equips de la general!!! enhorabona a tots i totes!!!

RESUM: circuit de 7,5km força apte per les meves condicions on s'havien de fer 4 voltes, en unes condicions perfectes després de la mica de pluja que va caure el dia abans.
Un parell de pujades dures i llargues amb pista on es podia tirar de físic. Resta de circuit amb trams revirats per dins al bosc, amb alguna pujada dura però curta... sortida des de darrere de tot com ja va sent una cosa normal en les últimes curses... però bé, tot té la seva part positiva perquè sempre vas avançant gent i això fa pujar la motivació!! ;-) doncs primera volta a fondo anant remuntant, segona volta ja mig ben col·locat i anant fent la meva cursa, de menys a més, fent rècord de temps en la 4a i última volta. Al final entrant 11è a l'esprint amb el 10è classificat, els de davant són unes bèsties!!!!
Doncs bones sensacions i gaudint molt del circuit i de l'ambient de l'equip!! Moltes gràcies a tota aquella gent que en algun moment o altre m'ha animat!! i com sempre gràcies a tots aquells que em donen suport!!





CONCLUSIONS: si vols una bona cursa i una bona organització, no surtis de CATALUNYA!!! un cop finalitzada la prova de Corró, ja teníem classificacions!!! no com a Valladolid a l'Open d'Esapanya, que després d'una setmana encara no surto a les classificacions de la prova del dia 16 de març!!! de pena!!!









PATROCINADORS PERSONALS: