TRADUCTOR:

El Temps a Prades

OPEN ESPANYA VALLADOLID (CRI+XC) (15 i 16/03/14). ORGANITZACIÓ NEFASTA!!!

Aquest passat cap de setmana 15 i 16 de març es celebrava la 1a prova de l'open d'Espanya 2014 a un parc urbà-forestal a la ciutat Valladolid.
Finalment, després de pensar-ho durant uns dies, vaig assistir a la prova juntament amb els companys més joves de l'equip, en Pau i en Marc Romero, que per cert, tant un com l'altre van realitzar tant una bona CRI com la prova de rally!! gràcies a ells i a Bike Taller, finalment ens vam plantar a Valladolid!!
Un cop a Valladolid també ens vam trobar amb un dels altres components més joves de l'equip, en Marc Mestre.
Foto abans de la sortida amb els companys del MC Segre, Marc Romero, Marc Mestre, jo mateix i Pau Romero.

Aquí amb en Marc i en Pau amb les 3 Cannondales a punt!!!! 


El dissabte, després d'unes 6 hores de viatge, més inscripcions, més reconeixement del circuit, va tenir lloc a les 17h la Contra Rellotge Individual (CRI), amb sortida cada 20 segons, en un traçat semi-urbà, amb un 1er tram per dins la ciutat de Valladolid, i un segon tram forestal fins arribar a meta, fent un total de 4,5km lluitant contra el cronòmetre. Després de fer una primera part (urbana) conservant una mica, i la part final (forestal) apretant més, vaig realitzar una bona CRI, sense cometre cap errada greu i entrant a meta en 14ª posició elit a la 1a CRI de l'Open d'Espanya.


El diumenge tenia lloc la prova de rally, en un circuit de 6,6km de longitud on havíem de fer 5 voltes. Circuit amb pujades i baixades curtes, però duríssimes!!!! un circuit dur dur!!! amb el terreny molt sec i amb algun petit tram que s'havia de fer a peu...

Jo estava convençut de que tenia parrilla de sortida per la CRI del dia abans, però resulta que no... vaig sortir el 96 (per ordre de dorsal!!) doncs gairebé a última fila... així que 1a volta amb molts trams a peu, sumant 2 minuts més (segons dades del GPS) que en la 2a volta degut als embussos que vaig anar trobant... bé, així són les carreres... després de la 2a volta ja vaig poder anar fent al meu ritme anant remuntant posicions fins a finalitzar les 5 voltes en no se quina posició... i dic això perquè la sorpresa va ser que després de fer tot el dur viatge de tornada, al mirar la classificació per internet, veig que surto com a DNF!!! sense temps!!!! per flipar!!!! En general, tant dissabte com diumenge, bones sensacions damunt la bici i gaudint del circuit!!
Pas per la línia de meta!! 

En general, un desastre d'organització!!! des de les inscripcions, CRI, temps de sortida, graelles de sortida (que no n'hi havien), marcatge, ambulàncies, llistats de temps, canvis d'última hora, arbitres mal educats, prepotents i amb actitud xulesca, zona de dutxes... i un no parar de coses que semblaven que no podien ser.... en definitiva... una vergonya que una prova de màxim nivell estatal pugui ser així.... que s'ho facin mirar!!! és una llàstima, perquè sempre està be anar a córrer fora i veure cares noves, però amb aquesta organització crec que no em veuran a cap més prova d'aquest penós open d'Espanya (exceptuant la prova que es fa a Catalunya organitzada per Ocisport (garantia de qualitat)). Des d'aquí només dir que faré les reclamacions oportunes, en primer lloc per sortir a les classificacions, i després, per reclamar tot el que he vist malament, enviant tant a la RFEC com a la UCI tot aquest cúmul d'errors i animalades que va fer la RFEC a Valladolid!! VERGONYÓS!!!! una prova amb punts UCI no pot mai estar organitzada així!!!

Quan tingui la carta feta la penjaré per aquí...








PATROCINADORS PERSONALS:

1 comentari:

MQL Sustainable Tourism Services ha dit...

Welcome to Ispain...aquesta gent hauran de menjar-s'ho amb patates ells sols perque els catalans fotrem el camp.

Que n'aprenguin!


MA a Vietnam, Enrigu anims!!