TRADUCTOR:

El Temps a Prades

COPA NAVARRA (CAJA RURAL) A JAURRIETA (4rt elit; 01-06-14)

DATA: 1 de juny de 2014

LLOC: Jaurrieta (Navarra)

PROVA: Copa Navarra (Caja Rural)

POSICIÓ: 4rt elit i 5è de la general. 

RECORREGUT: Circuit dels bons, d'autèntic MTB!!! com és habitual a la zona de Navarra!! Tot per la zona del costat mateix del poble de Jaurrieta, a 1000m d'alçada i amb molts trams per dins una zona de bosc de faig!! amb pujades que es feien força bé per pista ampla i totes les baixades per senderons i trialeres, algunes d'elles un pél complicades... però divertides... a més a més, s'havia d'afegir la presència de fang, que feia que algun tram es convertís en una autèntica pista d'esquí... la longitud del circuit ha sigut de poc més de 5km, amb 200m i poc de desnivell positiu acumulat per volta... en un inici s'havien de fer 6 voltes al circuit, però quan en portàvem una, l'organització ha decidit que en faríem 5... al final s'ha fet dur, però una més no hagués anat malament... al final 1h40' de carrera o així... 

RESUM CURSA: pel que fa a la meva cursa, doncs hem aprofitat tot el cap de setmana per anar per la zona de Navarra, visita a la selva d'Irati (amb unes bicis de lloguer molt maquetes!! jeje) i menjar i beure del bo!!! jejejej,  i no centrar-me sols amb la cursa de diumenge... així que sense pressió però amb ganes de fer-ho bé... divendres vaig poder fer 2 voltes al circuit, la cosa no pintava massa bé, plovent i amb moltes zones relliscoses... dissabte vaig fer 2 voltes més... la cosa ja va millorar una mica i es podia fer gairebé tot el circuit damunt la bici prou bé... i diumenge, amb un sol extraordinari, el circuit estava prou bé, tot i que amb zones una mica complicades degut al fanguet que encara hi havia... La primera volta no l'he feta massa bé, fallant en moltes zones, cosa que ha fet que el grupet de davant marxés sense mi... :'-( jejejej, després he anat fent la meva cursa, anant força bé però amb una mica de pesadesa de cames, al final 4rt elit i 5è de la general... no està malament però he de dir que m'hagués agradat marxar de Jaurrieta amb una copa de 3er elit... m'ha faltat una mica menys d'un minut... llàstima!! a la pròxima s'intentarà!!! 

Tram xungo xungo de baixada... així que a peu!! únic tram no ciclable per mi.. 

Impressionant el paissatge!!! 

Tram ràpid de baixada amb un bosc espectacular!!! 


Així doncs, bon cap de setmana i content amb el resultat tot i que no ha sigut la meva millor carrera, a més a més de que el circuit no m'acompanyava massa, amb moltes zones lentes i tècniques... (el meu punt feble i a millorar...) 









PATROCINADORS PERSONALS:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be!! Una mica més i al podi. A veure si a la pròxima....
Julià.

MQL Sustainable Tourism Services ha dit...

Estas fet una maquina, i ho has demostrat per terres navarreses...

Et fare la pell el mes que ve, aviso...jo paios com tu me'ls bereno cada dia...


Miquel Angel a Vietnam

Administrador ha dit...

Iep!!!! Merci Julià!!!
MA, pensa q ja tinc la.bici a punt x quan vinguis!!! Et farem suar fort!!! Jjejejej

Enric :-D