TRADUCTOR:

El Temps a Prades

SENDERS DEL DIP (13-7-14) 1er al premi de muntanya i "1ers" al final

DATA: 13 de juliol de 2014

LLOC: Pratdip (Tarragona)

PROVA: Marxa BTT Senders del Dip

POSICIÓ: 1er al premi de muntanya en solitari i arribant també 1ers al final juntament amb Carni i Pau (arribada pactada ;-)  ) 

RECORREGUT: Circuit de 38km amb uns 1000m de desnivell positiu acumulat. Circuit basat en el traçat de passades edicions, amb una primera dura pujada amb premi de muntanya inclòs (premi Carabassa) i resta del circuit combinant senders ràpids amb pujades dures i trams més rodadors, això si, tot molt acompanyat de molta molta pedra... en general un circuit prou complert i una molt bona organització!! 

RESUM CURSA: després d'un mes clavat sense córrer, fent alguna que altra festeta i veient el bon nivell de corredors que hi havia, doncs la veritat és que no tenia molt clar com arribaria a Pratdip... així que ja de bon principi m'he adaptat al ritme que han anat imposant els altres, fins que he vist que més o menys el podia aguantar bé, fins i tot vaig poder guanyar el premi de muntanya entrant a l'arc de meta en solitari. A partir d'aquí, baixant amb precaució fins que molt aviat m'agafen el Carni i el Pau, amb qui hem fet tot el recorregut, apretant més a la primera part i anant més tranquil·lots a la segona part del circuit... al final completem els 38km arribant els tres junts a meta sense ni esprintar ni res de res... de tant en tant també s'agraeix una arribada tranquil·la... Així doncs, bona preparació i posta a punt per la setmana que ve als campionats d'Espanya a Panticosa, que allà les coses seran ben diferents... jejeje. 

RECORDAR QUE L'ÚLTIM DISSABTE D'AGOST (30-8-14) ES CELEBRA LA 6ª EDICIÓ DE LA MARXA DEL BTT PRADES!!! US HO PERDREU?!?! (més info a BTT PRADES








PATROCINADORS PERSONALS: