TRADUCTOR:

El Temps a Prades

COPA CATALANA LLINARS DEL VALLÉS (20 i 21-4-13)

2a prova de la Copa Catalana Internacional a Llinars del Vallés, aquest cop amb Contra Rellotge Individual (CRI) dissabte i rally (XC) diumenge.

Gran circuit el que ha preparat la família Misser juntament amb Ocisport per aquesta segona prova de la Copa Catalana, amb un 95% sender, amb trams tècnics però ràpids, on el mínim error et feia perdre un temps força important... pujades i baixades curtes però intenses, pujant i baixant tota l'estona... un circuit per gaudir de la BTT, on s'havia d'estar concentrat sempre al 100%!!!

Dissabte, a la CRI, bona sortida, regulant molt bé durant tot el circuit, al final un bon resultat tot i cometre un petit error en una de les corbes més tancades, ficant peu a terra i tot... al final 10'32'', fent el 15 de la general i el 10 elit en una cursa amb molt de niell, com totes les proves de la copa Catalana.
Diumenge, prova de XC, sortint en una bona posició, però patint una mica en la primera volta, ja que tothom surt a fondo ja que en els primers minuts de carrera tothom té molt de gas.. així que anant fent i anant avançant gent durant tota la prova.... sense cometre grans error, acabant en una també més que satisfactòria 11a posició elit!!! prou bé!!! Així que a la pròxima més i millor!!!

Podeu veure classificacions AQUÍ.

Com sempre destacar el gran ambient dins l'equip i en aquesta prova com a novetat amb mecànic i tot!! gràcies a BENIMOTO!!!

I com sempre, donar les gràcies a:









PATROCINADORS PERSONALS: