TRADUCTOR:

El Temps a Prades

AL FINAL 3er ELIT A LA COPA CATALANA DE BTT 2012!!!

Doncs després de patir una mica durant la última prova, he pogut finalitzar en una grandíssima posició per mi a la copa Catalana de BTT d'aquest 2012!!!! 3er!!!!! iiieeeeaaaaaaa!!!!! ;-)

Doncs la cosa ja va començar malament quan vaig anar a fer una visita al circuit que ens tocaria córrer el diumenge a Montjuïc (Barcelona). La qüestió és que fent el reconeixement del circuit amb el meu germà, ja vaig trencar cadena!!! Un cop reparada, vam acabar de fer un parell de voltes més.. al final 3 voltes, en un circuit que és el pitjor pel que fa a les meves condicions físiques i tècniques... molt revirat, amb pocs trams on poder obrir gas a fondo i amb pujades molt curtes i explosives....

El diumenge, un cop a Barcelona, després d'un dissabte intens de pluja, que encara dificultaria més les meves opcions a fer-ho bé, ja que si a tot el que he comentat abans de circuit poc propens per mi, hi afegim això de córrer amb mullat, amb trams amb fang relliscós, arrels mullades i un empedrats que patinava lo seu, era un dia per quedar-se a casa!!! Doncs un cop assumit tot això de que seria un dia complicat, una mica d'escalfament i a parrilla, amb tots els corredors bons d'aquí i molts de fora al tractar-se d'una prova de màxima categoria pel que fa a punts UCI, així que entre els corredors d'aquí uns quants francesos, belgues, holandesos, espanyols i andorrans.

Sortida per asfalt en una llarga pujada, on em vaig sentir molt còmode, arribant a final de pujada molt bé i sense patir en excés... un cop a dins al bosc, patint per no perdre el corredor de davant, que era en Sagués, fins que en una d'aquestes corbes tancades em va marxar de davant i a terra, sense cap conseqüència, a partir d'aquí em vaig quedar una mica sol, entre mig de dos grups, fins que em van pillar X. Carnicer i E. Diaz i crec que un Francés, que va durar poc i es va quedar en una pujada...  a partir d'aquí anant fent amb ells dos, patint per seguir el seu ritme en els trams tècnics i força còmode en els trams on es podia apretar més...així que anant fent, fins que a la 2ª de les 5 voltes, abans d'arribar a la zona del cementiri, en una vorera, on es passava per el costat de la carretera mateix, després de la baixada que ja deixàvem la zona de bosc, doncs vaig pillar la vorera i punxada de darrere!!!! vaig passar d'estar en una bona posició, rodant tranquil pel que fa a mantenir el 3er lloc del campionat en categoria elit, a ficar-me ja més nerviós i només pensant en arribar a la zona de boxes per tal de canviar roda i poder continuar, acabant almenys la cursa i puntuant el suficient per mantenir el lloc de podi...
Podi final de la copa catalana en categoria elit, amb 1er Ismael Ventura, 2on Muñoz i 3er jo mateix!!! 

Així que vaig fer tota la zona de pujada al cementiri, baixada dels adoquins, zig zag per la zona de prat, nova zona de bosc per arribar a les pistes d'atletisme i poder arribar així a boxes... tot això dret damunt la bici, recolzant tot el pes davant per tal de poder pedalar sense que la roda de darrere patís en excés i arribant així a boxes, tot i que perdent molts llocs... un cop a boxes, canvi de roda i a continuar, anant recuperant alguna posició, però pagant i molt el desgast d'anar mitja volta dret i gairebé damunt del manillar!!! amb un mal de cames terrible!!!
Així que al final anant fent fins arribar en una 13ª posició elit i 20ª posició de la general, resultat que ja era suficient per mantenir la 3ª posició en categoria elit del campionat!!!! així doncs, va valer la pena tot l'esforç realitzat de més a més i intentar acabar la cursa com fos!!!! molt content per el resultat i un premi a la regularitat en un campionat com és la copa Catalana, on una simple punxada o trencada de cadena et pot deixar fora per la lluita per una posició determinada!!!

D'aquí vull donar les gràcies a tots aquells que en un moment o altre m'heu donat ànims  (equip MC Segre, parenta, família, amics, coneguts, companys de bici, entrenador (ai no!! que no en tinc!!! jejeje)..., a tots aquells que m'heu ajudat a entrenar una mica més o simplement m'heu preguntat per una cursa, tot això s'agraeix!!!

Ara, pausa de curses, tot i que alguna marxa d'aquí a la zona aniré fent... així que anant entrenant i fent sortides gaudint de la bici, aquest any amb l'objectiu de millorar molt més la part que pitjor porto, ho sigui la tècnica... i l'any que ve més!!!! (tot i que un resultat  així és complicat d'igualar, intentarem lluitar per aconseguir-ho!!!). Per ara la setmana que ve, ruta al camino de Santiago amb BTT amb la parenta!!! anant fent amb la calma i gaudint de la bici però de forma diferent!!!

Fotos by Lourdes:
COPA CATALANA A BARCELONA (30-9-12)


i recordeu, fent click AQUÍ,  podeu veure l'anunci de la CONOR WRC XTR EN VENDA!!!!




2 comentaris:

MQL Sustainable Tourism Services ha dit...

Si vols ja et faig jo d'entrenador desde aqui, que fas mes anys que pedalejo que tu.

Bona cursa i recuperacio, important sobre-llevar-se de punxades i caigues el millor possible, i fer podi amb tots aquests entrebancs ens fa veure que aviat arribaran calaixos mes alts!!

Au doncs! Si fas bona oferta, i online a distancia, jo t'entreno.



MA

Anònim ha dit...

jejejej, això si, tu d'anys que vas damunt la bici segur que en portes més que jo... però de km's... no sé no sé... jejejej.

doncs ja em pensaré una bona oferta i ja et comentaré el que... jijiji.

apa, salut i kms!!!!

Enric M