TRADUCTOR:

El Temps a Prades

COMENÇANT LA PRETEMPORADA 2012-13

Aquest any, dues setmanes més tard que l'any passat, he començat ja amb la pretemporada de cara a la temporada vinent... tot i que es pot dir que no he fet un gran "parón" en acabar aquesta passada temporada 2012... El que si he fet és afluixar una mica i només sortir a gaudir, més que res amb btt, fent alguna cursilla entre mig (ja que no em puc aguantar!!)!!! tot i que algun dia també he aprofitat per fer altres coses, com per exemple anar al bolet i de pas caminar una mica...

Per aquesta nova temporada, seguiré la mateixa pauta de l'any passat i que em va anar força bé, així que per començar, unes quantes setmanes alternant les sortides tranquil·les amb bici amb sessions de gimnàs, i on millor anar per fer aquestes sessions de gimnàs que al GIMNÀS LAZIO de Reus, a partir d'aquesta nova temporada un dels meus col·laboradors/patrocinadors (moltes gràcies)!!!! On pots trobar tota la varietat de màquines per treballar tots els grups musculars així com per fer fer una infinitat de classes dirigides amb monitors (spinning, pilates, body pump, zumba, step...) tot això gaudint d'un molt bon tracte i ambient!!!  

Doncs des d'aquí agrair a GIMNÀS LAZIO per recolzar-me durant aquesta pròxima temporada 2013!!! 

En els propers dies més novetats!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello my friens congratyulations for you begin the campaing, very luke for you my hero!!!

Go Go bicicles,

Barack obama, wite house,

The next one are near............


Anònim ha dit...

Hello Barack!!! you are a fantastic president for the USA!!!! you could come to Catalonia to give the solution for the independence!!!! jijijiji!!! and you could visit me and we could go to drink a few beers!!! ;-)

good luck!!!

E.Martorell