TRADUCTOR:

El Temps a Prades

Finalitza el 2012 i comença el 2013...

Doncs en primer lloc, molt bon any a tothom!!! d'aquí espero que tots tingueu un millor any 2013 i que tot vagi sobre rodes, i mai millor dit!!!

Doncs pel que fa a la bici, un mes de desembre amb forces bones sortides interessants, tot això combinat amb sessions al Gimnàs Lazio per tal d'afrontar el màxim de bé possible la nova temporada 2013... durant els nadals, entre menjada i menjada, bones sortides amb btt per la zona de Prades, sobretot amb el meu germà, però algun dia també amb X. Carnicer, tant per Reus com per Prades, fent camins i trialeres espectaculars i explorant noves zones al costat de casa mateix que valen molt la pena...

I per aquest 2013, el dia 1 de gener repòs obligat degut als estrèpits del dia anterior a la nit...jijijijij. El dia dos ja s'havia de tornar a la feina, amb una sortideta amb carretera... doncs això... que per ara anirem sumant km's i esperant ja la primera cursa o marxa d'aquest 2013 per veure com estan les coses i esbrinar si falta entrenar més o la cosa ja va bé... i amb ganes de que arribi ja la nova màquina per aquest 2013!!!!
Aquesta serà l'encarregada de fer-me patir durant aquest 2013!!! ;-) a veure que tal això de l món 29er...
Doncs d'aquí donar les gràcies a tota aquella persona que m'ha donat suport en algun moment o altre durant aquest 2012, així com família, parenta, amics, equip, patrocinadors equip... i agrair encara més a tots aquells que em donaran suport durant aquest pròxim 2013 (encara falta un últim patrocinador col·laborador per acabar de concretar):




PATROCINADORS PERSONALS:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona explicació clara i entenedora, jo que en vaig provar una dos dias, i vaig tenir algunes d'aquestes sensacions
moltes gràcies a veure si ens decidim salut i pedals tigre de prades

miquel pericu