TRADUCTOR:

El Temps a Prades

2ª VOLTA A PRADES AMB BTT. (29-8-09)

Un cop finalitzada la segona volta a Prades, podríem dir de les setmanes anteriors, tot i la feina que comporta preparar tot el circuit, papers, tema col·laboradors... i a més a més estudiar per un parell d'examens que tinc aquesta setmana!! he pogut entrenar força bé i amb forces ganes!! dies per carretera i alguns altres dies per muntanya fent de guia per el circuit de la 2ª Volta a Prades amb BTT!! amb diferents companys.

El dijous i divendres ja no vaig tocar la bici, només que per deixar-la a punt per dissabte, perquè res no fallés i així va ser...
Dissabte just uns 5 minuts abans de donar la sortida de la 2ª Volta a Prades, sense ni haver escalfat res de res, va i la Mª Lourdes punxa la roda de darrere, sort que el meu cosí Gerard (un dels que anava amb la moto) em va acompanyar a casa volant, per treure una roda de l'altra bici que tinc i portar-li per canviar-la, sort del Joan Aubanell que em va ajudar una mica!! amb el temps més que just, em col·loco a la línia de sortida i gas a fondo!!!

Fem el primer bucle que gairebé que no puc ni respirar, però aguantant el grupet, amb el Juncosa, el meu germà, Eduard Recassens, Jordi Carnicer, Mill, Xavier Doménech, Jornet.... al final al primer pas per meta després del búcle, veig que em vaig trobant millor i llavors anant fent durant tota la part inicial del recorregut amb el meu germà, el Juncosa, jo mateix i uns metres més endarrere el Jornet, i veient per davant en tot moment als Carnicers.

Em pensava que somiaria amb el Juncosa, ja que a les pujades em fotia unes bones apretades, però jo no el deixava marxar, així a les baixades intentant deixar-lo al màxim possible, tant a ell com al Jornet. Al final, a mig recorregut, més o menys, aconsegueixo lliurar-me d'ells i en algun tram pillo al meu germà i inclús veig als Carnicers. Finalment aguanto fins al final en 4rt lloc per darrere el meu germà, en Xavi Carnicer i el seu germà Jordi. Des d'aquí felicitar-los a tots ells, al igual que felicitar a la Mª Lourdes, que en principi no volia córrer i al final va guanyar en fèmines al circuit curt!! Enhorabona!!!

Pel que fa a la meva carrera, sortint i patint una mica i trobant-me cada cop millor, sense notar-me fatigat en cap moment i amb ganes d'apretar cada cop més!! molt bones sensacions.

Ara toca aquesta setmana sense tocar ni un sol dia la bici, ja que estic estudiant a fons per els exàmens de dijous i divendres, ara bé, el dissabte ja estic inscrit a la Pallaresa, marxa de carretera d'uns 175 quilòmetres per la conca de Tremp!! a veure com anirà, després d'estar 6 dies sense fer ni un quilòmetre. I diumenge ja veurem... segons com estiguin els pernils farem una cosa o una altra...

Fins la propera!!!

1 comentari:

elisendo sendanic ha dit...

gerard el mecanico de martorell. tipejo oscuro de la senda oscura y grasas vacias. gerard que poco vales.elisenda.