TRADUCTOR:

El Temps a Prades

4ª PROVA DE LA COPA CATALANA BTT A BONANSA (7-7-12)


Aquest passat dissabte 7 de juliol es celebrava la 4ª prova puntuable per la copa Catalana a la localitat aragonesa de Bonansa, juntament amb els SkyGames 2012. Per això el divendres per la tarda ens vam acostar a Bonansa amb els companys d'equip per tal d'inspeccionar una mica el circuit... vam fer només la primera part d'aquest, que ha diferència d'altres proves de la copa catalana, on normalment es fan varies voltes a un circuit curt, aquesta vegada, el circuit era en línia, ho sigui sense repetir cap part d'aquest... el circuit, en forma de 8, es podien diferenciar clarament dues parts, una primera amb molta més pedra i pujades i baixades llargues i una segona part més puja i baixa i sense tanta pedra.
Doncs el divendres vam poder veure la primera part i el dissabte al matí la segona part, ja que corríem per la tarda, així que després de fer la part que ens faltava, a dinar i després a les 16h sortida!!! aquesta vegada, també com a novetat, és que sortíem totes les categories juntes!!
Imatge instants abans de la sortida, a segona línia!! Foto: Lourdes

Un cop donada la sortida em col·loco amb un bon segon grupet per afrontar la primera llarga i dura pujada del dia, aquí més o menys vaig anar fent, amb P. Egeda, Salamero, Alvarez i durant una estona Collados fins que es va quedar, als trams de més pujada llarga patia una mica però a la resta de trams anava bé... així fins al acabar la primera part d'aquest bucle, on es passava de nou per meta. aquí es van escapar una mica els 3 que quedaven al grup.
Durant aquesta primera part, sobretot a la part inicial, no sé si per haver dinat una mica tard o jo que sé perquè, doncs no em vaig sentir molt còmode... amb algun dolor a la panxa.... després va anar passant...
Jo mateix acabant la 1ª part del circuit, en una bona baixada... Foto: Lourdes 

A partir d'aquí, la segona part del circuit, que la vaig fer gairebé tota amb l'Umbert Almenara, sense trobar-nos ningú més. A les baixades em treia uns metres i a les pujades i al pla el recuperava... així anant fent fins gairebé el final, al agafar la última pista, on em vaig ficar a davant, pensant que es ficaria a roda, vaig veure que no seguia, així que al final vaig entrar a meta en una bona 13ª posició de la general i 6è elit. Prou bé, però amb la sensació de poder-ho haver fet una mica millor... sense tenir el meu millor dia en quant a sensacions... cal dir també que en un principi aquest hagués sigut un bon circuit en quant a les meves característiques, però per lo vist en les últimes proves, crec que les meves característiques han canviat... jejeje.

D'aquesta manera a la general de la copa Catalana em col·loco en una molt bona 3ª posició elit i en 10ª posició de la general. Molt content!!! ara a falta de dues proves, a veure si es pot mantenir aquest resultat...
Ah, i per equips, amb el MC Segre - Conor, ens fiquem 4rts!!!!

Podeu veure les classificacions tant generals com de la prova de Bonansa fent click, AQUÍ.

I recordeu, el dia 1 de setembre, 5ª MARXA DEL BTT PRADES !!!! no podeu faltar-hi!!!! podeu veure informació actualitzada al blog de la 5ª VOLTA A PRADES AMB BTT, fent click, AQUÍ.
També podeu visitar: BTT PRADES, EQUIP COMPETICIÓ BTT MOTO CLUB SEGRE i BICISPORTS AUBANELL.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànim tigre de prades, ànim fotli fort




Miquel periquet

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Miquel!!! a veure quan fem una sortideta amb btt.... i tranquils!!! que l'any q ve guanyareu la lliga!!! ejejeje.

Enric M

Anònim ha dit...

Home pues l'any que be ho vec una mica justet, però qui sap d'aquí uns anys, l'esperança mai s'ha de perdre jejejejej,

MQL Sustainable Tourism Services ha dit...

Forca pedals doncs.
Avui lo Jordi Nam ha adquirit una maquina amb pedals, rodes muntanyenques i demes, que et pot fer la pell en qualsevol terreny, prepare't!
Bon cava avui al vespre, tens una molt bona fotografa, sempre quedes arregladet!

Petons senglaners.



MA

Anònim ha dit...

Ei Mikil!!!! com va tot?!? així que tenim un nou BIciclista a la família!!!??? això sempre és bo!!! això m'agrada molt sentir-ho!!!! doncs ja m'ho cre, ja... que amb quatre dies ens farà la pell a tots!!! jejeje.
Doncs amb això si que tens raó, sempre quedo bé a les fotos, però a part de la fotògrafa, també influix el model, eh?!? jejeje!!!

Moltes abraçades i petons també per tots vosaltres!!!

Enric M